Doe nu mee met zeilen voor India:


Wat: Week zomer in Friesland
Wie: 13-15 en 16-18 jaar
Waar: Stichting Signaalkampen
Contact: Janna Dijkstra +31611532309
Data:
20-27 jul
27 jul - 1 aug
10-17 aug
17-24 aug
 

31 maart LTC Bloemendaal Tennis Toernooi Inzamelactie


Afgelopen Zondag hebben Rik, Ymke en Reinier geholpen met het verkopen van brownies, handgemaakte kaarten en bloembollen voor India. Rik heeft via zijn tennisclub een stentje geregeld en zo is daar van 's ochtends vroeg tot laat in de middag van alles verkocht. Het was in de zon goed uit te houden en mensen vonden het erg leuk om Rik zo trots te horen spreken over het project waar hij ook vorig jaar aan heeft meegedaan. Het was een leuke, winstgevende dag en de brownies waren smakelijk als altijd!

2 februari Open Dag | Wafels voor India!


Bij de open dagen van onze school, het Mendelcollege, hebben een aantal van ons geholpen met het verkopen van wafels, om zo geld op te halen voor onze reis. Elk jaar wordt er door de leerlingenvereniging wafels gebakken bij de open dag, maar dit jaar waren ze zo gul om de omzet daarvan te schenken aan ons goede doel, mits we hielpen met het verkopen en bereiden van de wafels. Het was een leuke actie waar we niet alleen veel hebben ge´nformeerd, maar ook een aardig bedrag hebben opgehaald!

1 januari Nieuwjaarsduik


Vandaag met zeven man sterk het koude water getrotseerd! De eerste dag van het nieuwe jaar en onze eerste sponsoractie! Dit belooft een mooi beloop voor aankomende maanden. :) Wij hebben er ontzettend veel zin in. Het eerste sponsorgeld is binnen.