Project India Pannbucholai 201931-03-2019 India Meeting nr. 3

Voor onze derde India meeting, zoals gebruikelijk, bespraken we de vorderingen van het sponsorwerving. We begonnen met een leuke team-building oefening waarbij we het vertrouwen in elkaar op de proef hebben gesteld, dit ging uitstekend en was een goed begin van een productieve vergadering. Vervolgens concentreerde we ons voornamelijk op de Paas-bloembollen actie, andere opkomende evenementen zoals de filmavond bij Oliver en de Mendelparade. Achteraf ging een aantal van de groep Indiaas eten in de stad.

24-02-2019 Onze tweede vergadering over de reis naar India:

Op deze heerlijke dag zijn we voor de tweede keer samengekomen om de zaken te bespreken, uiteraard begonnen we met een teambuilding oefening, gevolgd door korte presentaties over onderwerpen als Geschiedenis, cultuur, geografie en economie, om een beter beeld van het land dat wij gaan bezoeken te krijgen. Daarnaast bespraken we de voortgang van het sponsorwerven en opkomende evenementen. Tot slot ondertekende we natuurlijk weer de Plank de campagne, dit keer met onze verwachting in één woord. (zie foto's)

27-01-2019 Onze eerste vergadering over de reis naar India:

Onze eerste vergadering over de India-reis. we hebben onder andere sponsorwerving en reisplanning besproken, maar vooral een gezellige middag gehad! Daarnaast hebben we ook in wat meer detail gekeken naar het land India zelf, we hebben een mind-map gemaakt en gaan voor de volgende meeting in tweetallen een kleine presentatie voorbereiden over onderwerpen zoals; contrasterende normen en waarden, landschap klimaat en geografie, geschiedenis en ten slotte ook nog sport. We hebben onze eerste afspraak afgesloten door onze handen na te tekenen op de ''plank de campagne''. Lees meer op:Blog van Reinier